نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش تبریز آنلاین، در موزه قرآن و کتابت یکی از موزههای تخصصی شهر تبریز، انواع نسخ و ادوات مرتبط با نگارش به ویژه نسخ قرآن وجود دارد. بنای این موزه در مسجد صاحبالامر تبریز در شرق میدان صاحبآباد در قلب شهر تبریز قرار دارد. این بنای تاریخی یک گنبد و ۲ مناره بلند دارد و در ابتدا
به گزارش تبریز جوان، در موزه قرآن و کتابت یکی از موزههای تخصصی شهر تبریز، انواع نسخ و ادوات مرتبط با نگارش به ویژه نسخ قرآن وجود دارد. بنای این موزه در مسجد صاحبالامر تبریز در شرق میدان صاحبآباد در قلب شهر تبریز قرار دارد.
این بنای تاریخی یک گنبد و ۲ مناره بلند دارد و در ابتدا به عنوان مسجد ویژه شاه طهماسب اول صفوی مورد استفاده قرار میگرفت. این بنا یک بار در سال ۱۰۴۵ هجری قمری توسط امپراطور عثمانی تخریب شد و از آن دوره تنها ۲ اطاق مرمری نقشدار در مدخل دهلیز و اندرون بقعه باقیمانده است.
کل بنا به دستخط خوشنویسان شهیری مزین و استاد علاءالدین، خوشنویس مشهور زمان شاه طهماسب سوره «الجن» را در بالای یکی از طاقها نگاشته است.
مسجد صاحبالامر در زلزله سال ۱۱۹۳ هجری قمری تبریز نیز آسیب فراوان دید و بعدها مردم آن را بازسازی کردند تا شأن مسجد حفظ شود.
این بنا پس از مرمت توسط سازمان میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی با توجه به قداست مسجد به عنوان موزه قرآن و کتابت تجهیز و افتتاح شد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کلید شکوفایی کشور در مدارس است، بر نقش مدارس و آموزش و پرورش را در حل مشکلات کشور، تاکید کرد.
نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی با تأکید بر ثبات مدیریتی در وزارت آموزشوپرورش، گفت: نظام تعلیموتربیت باید فراجناحی باشد.
معاون فرهنگی و رسانهای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی از برگزاری آیین گرامیداشت روز خبرنگار در تبریز خبر داد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تعداد هفت هزار و ۲۰۰ مدرسه در دولت سیزدهم ساخته شده و هشت هزار مدرسه نیز در دولت چهاردهم در حال ساخت است.